Рецепт Овочеве рагу фото

Овочеве рагу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную приготувати овочеве рагу - дуже смачне і корисне блюдо з тушкованих овочів. Рецепт приготування рагу буде актуальний в будь-який час року, овочі завжди можна комбінувати в залежності від вашого смаку і сезонності.

Опис приготування:

Традиційно рагу гаситися на повільному вогні в казанку, я ж особисто буду використовувати для цих цілей мультиварку, а який спосіб Вам вибрати вирішуйте самі. У будь-якому випадку будьте впевнені, що вийде дуже смачне овочеве блюдо, яке з легкістю займе гідне місце серед улюблених. Щоб рагу вийшло більш поживним, я додаю склянку курячого бульйону. Ви можете використовувати будь-який інший бульйон або зовсім воду. Просто, смачно і в пост стане в нагоді!

  • Капуста - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Patisson - 2-3 штук
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець солодкий - 4 штуки
  • Баклажани - 2-3 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 3 штуки
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
овочеве рагу - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
овочеве рагу - фото крок 2
2. Капусту нашаткуйте і складіть в мультиварку.
овочеве рагу - фото крок 3
3. Додайте нарізаний крупно цибулю і моркву. Налийте масло і додайте сіль за смаком. Гасіть овочі до готовності.
овочеве рагу - фото крок 4
4. Наріжте кубиками патисони, кабачок і баклажани, перець - соломкою.
овочеве рагу - фото крок 5
5. Обсмажте овочі на сковороді до м'якості.
овочеве рагу - фото крок 6
6. Помідори натріть на тертці і додайте м'якоть до овочів. Також додайте томатну пасту, подрібнений ножем часник, сіль і спеції за смаком.
овочеве рагу - фото крок 7
7. Гасіть все разом кілька хвилин.
овочеве рагу - фото крок 8
8. Додайте обсмажені овочі до тушкованої капусти. Перемішайте.
овочеве рагу - фото крок 9
9. На цій же сковороді обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки картопля, нарізаний кубиками.
овочеве рагу - фото крок 10
10. Надішліть картопля до інших овочів. Налийте бульйон і додайте подрібнену свіжу зелень.
овочеве рагу - фото крок 11
11. Перемішайте і тушкуйте овочі разом близько 15-20 хвилин. За цей час вони"подружаться" , просочаться смаком і ароматом один одного.
овочеве рагу - фото крок 12
12. Овочеве рагу готове. Смачного!

Схожі рецепти