Рецепт Овочеве рагу зі сметаною фото

Овочеве рагу зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Легке літнє блюдо, яке можна приготувати в будь-який час року (якщо є заморожені овочі) або в пост. Якщо готуєте рагу в пост, тоді сметана не використовується.

Відмінне легке блюдо, яке швидко готується. Особливу популярність воно набуває в період овочів, але і взимку можна приготувати овочеве рагу зі сметаною (якщо овочі заздалегідь були заморожені).

  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Крем - 50 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Капуста - 150 грам
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 1
1. Підготуємо всі необхідні для овочевого рагу продукти. Овочі ретельно миємо, чистимо і нарізаємо.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 2
2. Шаткуємо капусту, після чого добре перебираємо її вручну, злегка придавлюючи.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 3
3. Картопля і інші овочі також чистимо і нарізаємо кубиками невеликого розміру.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 4
4. Всі овочі по черзі потрібно обсмажити. Відправляємо капусту на сковороду, roza_ker, додаємо трохи води. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 5
5. Картопля обсмажуємо з іншими овочами, в кінці додаємо томатну пасту. roza_ker, постійно помішуючи.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 6
6. Кабачки обсмажуємо окремо разом зі сметаною. Після цього змішуємо всі овочі і смажимо на слабкому вогні. Додаємо трохи води і доводимо до готовності.
овочеве рагу зі сметаною - фото крок 7
7. Тушкуємо до тих пір, поки не випарується зайва рідина. Подавати овочеве рагу зі сметаною в домашніх умовах можна в гарячому і холодному вигляді як самостійне блюдо або гарнір до м'яса.

Схожі рецепти