Рецепт Овочеве рагу з вином фото

Овочеве рагу з вином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий і в той же час дивно цікавий і насичений варіант овочевого страви хочу запропонувати вам на пробу. Всім, хто любить готувати швидко і смачно, рекомендую брати рецепт на замітку.

Опис приготування:

У літній сезон ідеї для використання овочів можуть закінчуватися І тут на виручку прийде цей варіант! гасити, до речі, можна не тільки на плиті, але і в мультиварці, якщо у вас є ця кухонні помічниця. Покажу, як приготувати овочеве рагу з вином. Ви завжди можете використовувати найрізноманітніші овочі, які є під рукою. Крім того, додати в таке рагу можна курку або гриби, наприклад, буде теж дуже здорово.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Cukini - 1-2 штук
  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоне сухе вино - 1 Склянка
  • Помідори - 5-8 штук
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, спеції, трави - За смаком
  • Томатний соус або сік - 2 склянки (по бажанню)
овочеве рагу з вином - фото крок 1
1. У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову і вершкове масло. Викладіть нарізані овочі.
овочеве рагу з вином - фото крок 2
2. Помідори можна нарізати кубиками або подрібнити в блендері, наприклад.
овочеве рагу з вином - фото крок 3
3. Влийте вино і за бажанням додайте ще томатний соус або сік.
овочеве рагу з вином - фото крок 4
4. За смаком додайте сіль, спеції, трави.
овочеве рагу з вином - фото крок 5
5. І цукор. Акуратно все перемішайте і доведіть до кипіння.
овочеве рагу з вином - фото крок 6
6. Накрийте кришкою і залиште гаситися овочеве рагу з вином на середньому вогні на 30-40 хвилин.

Схожі рецепти