Овочеве рагу з вином
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і в той же час дивно цікавий і насичений варіант овочевого страви хочу запропонувати вам на пробу. Всім, хто любить готувати швидко і смачно, рекомендую брати рецепт на замітку.
У літній сезон ідеї для використання овочів можуть закінчуватися І тут на виручку прийде цей варіант! гасити, до речі, можна не тільки на плиті, але і в мультиварці, якщо у вас є ця кухонні помічниця. Покажу, як приготувати овочеве рагу з вином. Ви завжди можете використовувати найрізноманітніші овочі, які є під рукою. Крім того, додати в таке рагу можна курку або гриби, наприклад, буде теж дуже здорово.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Cukini - 1-2 штук
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Червоне сухе вино - 1 Склянка
- Помідори - 5-8 штук
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, спеції, трави - За смаком
- Томатний соус або сік - 2 склянки (по бажанню)
1. У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову і вершкове масло. Викладіть нарізані овочі.
2. Помідори можна нарізати кубиками або подрібнити в блендері, наприклад.
3. Влийте вино і за бажанням додайте ще томатний соус або сік.
4. За смаком додайте сіль, спеції, трави.
5. І цукор. Акуратно все перемішайте і доведіть до кипіння.
6. Накрийте кришкою і залиште гаситися овочеве рагу з вином на середньому вогні на 30-40 хвилин.