Рецепт Овочеве рагу з вершками фото

Овочеве рагу з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Перед вами рецепт приготування овочевого рагу з вершками, і я вам з радістю розкрию всі секрети приготування такого простого, але апетитного і смачної страви! Спробуйте, рекомендую всім!

Хочу вам розповісти, як приготувати овочеве рагу з вершками. Це відмінний варіант корисного вечері, калорій в такому блюді мінімум, а ось користі і ситності цілком достатньо, щоб і насититися, і не відчувати важкість у шлунку проти ночі. Спробуйте додати розмарин і базилік в якості приправ, вийде дуже навіть вишукано!

  • Картопля - 4 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Брокколі - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершки густі - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Печериці - 100 грам
  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Баклажан - 1 штука (без шкірки)
овочеве рагу з вершками - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти: овочі моєму, чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Брокколі і цвітну капусту попередньо в мікрохвильовці потримаємо 3-4 хвилини на низькій потужності.
овочеве рагу з вершками - фото крок 2
2. Ось приблизно такого розміру шматочки будуть хороші. З'єднуємо всі інгредієнти разом.
овочеве рагу з вершками - фото крок 3
3. Готуємо на маленькому вогні, поки овочі не почнуть пускати сік, а потім заливаємо вершками.
овочеве рагу з вершками - фото крок 4
4. Якщо ви любите, щоб в рагу шматочки овочів "плавали" в соусі, додайте вершків побільше (і навіть бульйон можна додати), але мені подобається і так. Готуємо до повної готовності під кришкою.
овочеве рагу з вершками - фото крок 5
5. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти