Овочеве рагу з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування овочевого рагу з вершками, і я вам з радістю розкрию всі секрети приготування такого простого, але апетитного і смачної страви! Спробуйте, рекомендую всім!
Хочу вам розповісти, як приготувати овочеве рагу з вершками. Це відмінний варіант корисного вечері, калорій в такому блюді мінімум, а ось користі і ситності цілком достатньо, щоб і насититися, і не відчувати важкість у шлунку проти ночі. Спробуйте додати розмарин і базилік в якості приправ, вийде дуже навіть вишукано!
- Картопля - 4 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Брокколі - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вершки густі - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Печериці - 100 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Баклажан - 1 штука (без шкірки)
1. Підготуємо інгредієнти: овочі моєму, чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Брокколі і цвітну капусту попередньо в мікрохвильовці потримаємо 3-4 хвилини на низькій потужності.
2. Ось приблизно такого розміру шматочки будуть хороші. З'єднуємо всі інгредієнти разом.
3. Готуємо на маленькому вогні, поки овочі не почнуть пускати сік, а потім заливаємо вершками.
4. Якщо ви любите, щоб в рагу шматочки овочів "плавали" в соусі, додайте вершків побільше (і навіть бульйон можна додати), але мені подобається і так. Готуємо до повної готовності під кришкою.
5. Готово! Приємного вам апетиту!