Рецепт Овочеве рагу з рисом фото

Овочеве рагу з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рагу - це універсальне блюдо. Принцип його створення простий і доступний всім. У кулінарії представлено дуже багато рецептів цієї страви. Познайомимося ще з одним. Сподіваюся, вам дуже сподобається!

Опис приготування:

У свій рецепт я розповім, як приготувати овочеве рагу з рисом. Якщо у вас є можливість дістати свіжі овочі, то це гаряче блюдо буде відмінним рішенням для вечері. До нього добре підійде будь-яку м'ясну доповнення або смажена риба, наприклад. А можна їсти і просто так, адже виходить ситно.

  • Білокачанна капуста - 200 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Приправа - 1 Чайна ложка (італійські трави)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
овочеве рагу з рисом - фото крок 1
Цибуля чистий, дрібно наріжте і покладіть в сотейник з маслом.
овочеве рагу з рисом - фото крок 2
Морква почистіть, помийте і настругати довгою соломкою. Зручно це робити за допомогою терки для моркви по-корейськи. Додайте її до цибулі.
овочеве рагу з рисом - фото крок 3
Кабачок і баклажан помийте, наріжте їх кубиками і відправте до інших овочів.
овочеве рагу з рисом - фото крок 4
Перець болгарський помийте, видаліть у нього насіння, наріжте шматочками. Додайте його в сотейник. Капусту помийте, наріжте і теж додайте.
овочеве рагу з рисом - фото крок 5
Мал добре промийте і покладіть зверху. Влийте підлогу склянки води. Увімкніть невеликий вогонь і готуйте 25 хвилин під кришкою.
овочеве рагу з рисом - фото крок 6
Через цей час, всипте"італійські трави" , сіль і перець. Перемішайте і тушкуйте ще 6 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти