Овочеве рагу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рагу - це універсальне блюдо. Принцип його створення простий і доступний всім. У кулінарії представлено дуже багато рецептів цієї страви. Познайомимося ще з одним. Сподіваюся, вам дуже сподобається!
У свій рецепт я розповім, як приготувати овочеве рагу з рисом. Якщо у вас є можливість дістати свіжі овочі, то це гаряче блюдо буде відмінним рішенням для вечері. До нього добре підійде будь-яку м'ясну доповнення або смажена риба, наприклад. А можна їсти і просто так, адже виходить ситно.
- Білокачанна капуста - 200 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Приправа - 1 Чайна ложка (італійські трави)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Цибуля чистий, дрібно наріжте і покладіть в сотейник з маслом.
Морква почистіть, помийте і настругати довгою соломкою. Зручно це робити за допомогою терки для моркви по-корейськи. Додайте її до цибулі.
Кабачок і баклажан помийте, наріжте їх кубиками і відправте до інших овочів.
Перець болгарський помийте, видаліть у нього насіння, наріжте шматочками. Додайте його в сотейник. Капусту помийте, наріжте і теж додайте.
Мал добре промийте і покладіть зверху. Влийте підлогу склянки води. Увімкніть невеликий вогонь і готуйте 25 хвилин під кришкою.
Через цей час, всипте "італійські трави", сіль і перець. Перемішайте і тушкуйте ще 6 хвилин. Смачного!