Овочеве рагу як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас сумують за простий і смачної їжі дитинства. Щоб освіжити спогади, пропоную вам взяти на замітку цей варіант, як приготувати овочеве рагу як в дитячому садку. Простий і корисний!
Соковите і смачне рагу стане відмінною ідеєю обіду або вечері для всієї родини. Я капусту тушу окремо, щоб у неї вийшов більш насичений смак, але ви можете додавати її до овочів відразу. Якщо під рукою є свіжі помідори, можна протерти їх і замінити ними томатну пасту.
- Картопля - 2-3 штук
- Кабачок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 1/4 штуки
- Зелений горошок - 100 грам
- Томат - 1/2 склянки (або томатна паста)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Овочі промийте і очистіть.

Подрібніть кубиками цибулю.

Соломкою наріжте моркву.

Невеликими кубиками наріжте картоплю.

У сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте картоплю на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Зніміть зі сковороди і відкладіть на час.

У сковороду тим часом відправте лук і обсмажте до прозорості.

Паралельно кубиками наріжте кабачок.

Додайте на сковороду моркву.

Додайте кабачки. Смажте на середньому вогні 5-6 хвилин, помішуючи.

В окремій сковороді, з додаванням цибулі, моркви і томата, я погасила капусту.

До обсмаженою овочам викладіть зелений горошок.

Додайте картоплю і капусту.

Відразу ж влийте томат або розведену у воді томатну пасту.

Посоліть і поперчіть трохи за смаком.

Гасіть овочеве рагу на середньому вогні 20 хвилин.

Подавайте рагу до столу гарячим. Смачного!