Овочеве рагу як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас сумують за простий і смачної їжі дитинства. Щоб освіжити спогади, пропоную вам взяти на замітку цей варіант, як приготувати овочеве рагу як в дитячому садку. Простий і корисний!
Соковите і смачне рагу стане відмінною ідеєю обіду або вечері для всієї родини. Я капусту тушу окремо, щоб у неї вийшов більш насичений смак, але ви можете додавати її до овочів відразу. Якщо під рукою є свіжі помідори, можна протерти їх і замінити ними томатну пасту.
- Картопля - 2-3 штук
- Кабачок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 1/4 штуки
- Зелений горошок - 100 грам
- Томат - 1/2 склянки (або томатна паста)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Овочі промийте і очистіть.
Подрібніть кубиками цибулю.
Соломкою наріжте моркву.
Невеликими кубиками наріжте картоплю.
У сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Обсмажте картоплю на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Зніміть зі сковороди і відкладіть на час.
У сковороду тим часом відправте лук і обсмажте до прозорості.
Паралельно кубиками наріжте кабачок.
Додайте на сковороду моркву.
Додайте кабачки. Смажте на середньому вогні 5-6 хвилин, помішуючи.
В окремій сковороді, з додаванням цибулі, моркви і томата, я погасила капусту.
До обсмаженою овочам викладіть зелений горошок.
Додайте картоплю і капусту.
Відразу ж влийте томат або розведену у воді томатну пасту.
Посоліть і поперчіть трохи за смаком.
Гасіть овочеве рагу на середньому вогні 20 хвилин.
Подавайте рагу до столу гарячим. Смачного!