Овочеве рагу в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите овочі, тоді вам варто обов'язково приготувати ось таке рагу. У зв'язку з тим, що блюдо готується в скороварці, вже через 30 хвилин ви сміливо зможете подати рагу до столу.
Для приготування цієї рагу використовуються такі овочі як: картопля, болгарський перець, капуста, цибулю і моркву. Однак сміливо можна в рагу ще додати кабачки, баклажани, помідори та інші овочі.
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Сіль - 7 грам
- Перець чорний мелений - 3 грами
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть всі овочі. Наріжте картоплю, морква і цибуля.
Потім наріжте капусту і болгарський перець.
Викладіть овочі в чашу мультиварки-скороварки.
Додайте сіль і чорний мелений перець.
Влийте рослинне масло.
Додайте томатну пасту.
Все дуже добре перемішайте.
Установите чашу в скороварку. Клапан поверніть в положення "закрито", виберіть програму "гасіння" . Час приготування 30 хвилин.
Ось таке рагу вийшло!