Овочеве пюре
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно вирішив спробувати рецепт приготування овочевого пюре - так би язикати, поєднати корисне з приємним. Вийшло гідне дієтичне блюдо.
Щоб приготувати овочеве пюре в домашніх умовах, обов'язково мати блендер. Зварені овочі потрібно перемішати до стан пюре і вручну це зробити практично неможливо.
- Картопля - 500 грам
- Кольорова капуста - 150 грам
- Брокколі - 150 грам
- Морква - 125 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Квасоля - 8 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 40 грам
- Тертий сир - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Своїм та чистимо овочі.
Тонко нарізаємо картоплю і моркву. Складаємо в миску.
Решта овочі нарізаємо в довільній формі - головне, щоб шматки були не надто великими.
Все складаємо в одну ємність і варимо протягом 20 хвилин на пару. Подрібнюємо все блендером.
Додаємо в пюре молоко, перемішуємо. Змащуємо вершковим маслом і посипаємо тертим сиром. Ми залишаємо в духовці на 2-3 хвилини.
Пюре готове - можна подавати до столу.