Рецепт Оселедець під шубою по-новому фото

Оселедець під шубою по-новому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Оселедець
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Салати

Сьогодні хочу запропонувати вам спробувати старий салат на новий лад. Я замінила деякі продукти, зробивши салат ніжнішим і легким. Я прибрала картопля, але додала сир. Пробуйте!

Для салату потрібно відварити овочі та яйця. Підберіть вершковий плавлений сир без різкого запаху або смаку. Шарами складіть, не забуваючи змащувати майонезом. Дайте охолонути в холодильнику 30 хвилин - і салат готовий! хай щастить!

  • Оселедець - 1 штука (невелика)
  • Сирок Плавлений - 100 грам
  • Буряк - 1-2 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
оселедець під шубою по-новому - фото крок 1
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто, овочі - до готовності (в шкірці). Все очистіть. Оселедець повинна бути без кісток і шкіри.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 2
Оселедець наріжте кубиками, а інші овочі і яйця на крупній тертці натріть.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 3
Салат можна подати як порційно, так і в одному великому салатнику. Я буду порційно готувати. Перший шар салату - оселедець.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 4
Другий шар - морква, спеції і майонез. Вилочкою утрамбовують трохи салат.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 5
Наступний шар - плавлений сир. Солити його не потрібно, якщо він солоний. Зробіть тільки майонезну сіточку.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 6
Передостанній шар салату - відварений буряк. Додати сіль й, поперчіть і зробіть майонезну сітку.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 7
Останній шар салату - терті варені яйця. Утрамбуйте обережно вилочкою. Зніміть сервировочное кільце за допомогою преса.
оселедець під шубою по-новому - фото крок 8
Прикрасьте салат за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти