Оселедець під шубою по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам спробувати старий салат на новий лад. Я замінила деякі продукти, зробивши салат ніжнішим і легким. Я прибрала картопля, але додала сир. Пробуйте!
Для салату потрібно відварити овочі та яйця. Підберіть вершковий плавлений сир без різкого запаху або смаку. Шарами складіть, не забуваючи змащувати майонезом. Дайте охолонути в холодильнику 30 хвилин - і салат готовий! хай щастить!
- Оселедець - 1 штука (невелика)
- Сирок Плавлений - 100 грам
- Буряк - 1-2 штук
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця круто, овочі - до готовності (в шкірці). Все очистіть. Оселедець повинна бути без кісток і шкіри.
Оселедець наріжте кубиками, а інші овочі і яйця на крупній тертці натріть.
Салат можна подати як порційно, так і в одному великому салатнику. Я буду порційно готувати. Перший шар салату - оселедець.
Другий шар - морква, спеції і майонез. Вилочкою утрамбовують трохи салат.
Наступний шар - плавлений сир. Солити його не потрібно, якщо він солоний. Зробіть тільки майонезну сіточку.
Передостанній шар салату - відварений буряк. Додати сіль й, поперчіть і зробіть майонезну сітку.
Останній шар салату - терті варені яйця. Утрамбуйте обережно вилочкою. Зніміть сервировочное кільце за допомогою преса.
Прикрасьте салат за бажанням. Смачного!