Оселедець під шубою кубиками
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна варіація на тему легендарного страви - оселедця під шубою. Смакові якості цього салату не підлягають сумніву, Проте, пропоную додати солоні огірки, щоб надати нових фарб.
Розповім, як приготувати оселедець під шубою кубиками. Салат трохи нетиповий, так як він не викладається шарами, як в класичному варіанті. При цьому всі інгредієнти абсолютно стандартні, крім солоних огірків і яблука, які додають не завжди. Хай щастить!
- Оселедець - 300 грам
- Буряк - 500 грам (відварна)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Огірки мариновані - 3 штуки
- Майонез - 100 мілілітрів
Буряк відварюємо і очищаємо. Нарізаємо її невеликими кубиками.
Оселедець, якщо потрібно, очищаємо від кісток. Якщо у вас готове філе, то відразу ж нарізаємо його кубиками.
Яблуко очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо і його невеликими за розміром кубиками.
Подрібнюємо також очищений цибулю. Його ми теж нарізаємо кубиками або брусочками. Головне - невеликого розміру.
Мариновані огірочки також нарізаємо кубиками. Шкірку необов'язково очищати, але якщо ви її не подобаються, то, звичайно, зніміть.
Змішуємо всі інгредієнти в салатниці і заправляємо майонезом.
Надаємо салату красиву форму і відправляємо його в холодильник для просочення (2-3 годину). При подачі на стіл прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Смачного!