Оселедець під шубою кубиками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ще одна варіація на тему легендарного страви - оселедця під шубою. Смакові якості цього салату не підлягають сумніву, Проте, пропоную додати солоні огірки, щоб надати нових фарб.
Опис приготування:
Розповім, як приготувати оселедець під шубою кубиками. Салат трохи нетиповий, так як він не викладається шарами, як в класичному варіанті. При цьому всі інгредієнти абсолютно стандартні, крім солоних огірків і яблука, які додають не завжди. Хай щастить!
- Оселедець - 300 грам
- Буряк - 500 грам (відварна)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Огірки мариновані - 3 штуки
- Майонез - 100 мілілітрів
Буряк відварюємо і очищаємо. Нарізаємо її невеликими кубиками.
Оселедець, якщо потрібно, очищаємо від кісток. Якщо у вас готове філе, то відразу ж нарізаємо його кубиками.
Яблуко очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо і його невеликими за розміром кубиками.
Подрібнюємо також очищений цибулю. Його ми теж нарізаємо кубиками або брусочками. Головне - невеликого розміру.
Мариновані огірочки також нарізаємо кубиками. Шкірку необов'язково очищати, але якщо ви її не подобаються, то, звичайно, зніміть.
Змішуємо всі інгредієнти в салатниці і заправляємо майонезом.
Надаємо салату красиву форму і відправляємо його в холодильник для просочення (2-3 годину). При подачі на стіл прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Смачного!