«Оселедець під шубою» класичний шарами
(покроковий рецепт з фото)
"оселедець під шубою" - воістину легендарний салат. Впевнена, що як би хто не шукає, а не знайдеться будинку, де до святу не готували б цей салат хоча б іноді. А варіантів приготування - просто сила-силенна.
Хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати салат "оселедець під шубою" класичний шарами. Всі готують його досить одноманітно. Деякі господині додають зелену цибулю, але мені так не подобається, краще взяти цибуля ріпчаста білий або фіолетовий. Якщо у вас цибуля ядрений, то замаринуйте його в оцті на 15 хвилин.
- Оселедець солоний - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Майонез - За смаком
1
Зваріть морквину, а картопля і буряк запечіть в духовці.
2
Яйця зваріть круто і очистіть від шкаралупи.
3
Яблука очистіть від шкірки.
4
На блюдо дрібно поріжте оселедець, попередньо видаливши всі кісточки.
5
Поріжте дрібно цибулю і викладіть на оселедець.
6
Далі натріть шар картоплі і змастіть майонезом.
7
Далі натріть шар моркви і шар яєць на терку.
8
Змастіть майонезом і натріть шар яблука.
9
Далі - досить товстий шар буряка. Верх також рясно полийте майонезом.
10
Смачного!