Омлет з сиром і помідорами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування омлету з сиром і помідорами на сковороді нагадує про сонячні літні дні. Виходить соковите, ситне і дуже красиве на вигляд страва. З таким-то сніданком удача не покине!
Рецепт приготування омлету з сиром і помідорами на сковороді, побачити, як, дуже простий, і дуже апетитне блюдо в результаті виходить. Так що настійно рекомендую приготувати, - настроєм сонячним такий сніданок вже точно заряджає на цілий день! Так що особливо восени, в сезон овочів, від вогкої погоди раджу рятуватися за допомогою цього простого рецепту омлету з сиром і помідорами на сковороді!
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Бринза - 160 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Подрібнимо цибулю, помідор і болгарський перець. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю, а коли зарум'яниться, додамо перець і помідор. Обсмажити.
2. Тим часом нарізаємо бринзу шматочками, а зелень подрібнюємо. Яйця окремо збиваємо з сіллю до однорідності.
3. Додамо сир і зелень до яєць, добре перемішати.
4. А тепер заливаємо цією сумішшю підсмажені овочі. Солимо, перчим, додамо спеції за смаком. Зверху я ще додатково посипаю звичайним твердим сиром.
5. Смачного!