Олья подріда
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт олья подріда знадобиться на всі випадки життя - ситне і смачне гаряче блюдо, готується просто і подобається всім!
Всю іспанську кухню відрізняє насиченість смаку і простота приготування - не люблять в Іспанії морочитися. Різновидів тієї ж ольі подріда існує дуже багато: це і гаряче з м'ясом і підливою, або навпаки щось запечене. Пропоную свій рецепт приготування олья подріда в домашніх умовах.
- Куряча грудка - 1 штука
- Морквина - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Консервована кукурудза - 250 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Курку попередньо відваріть. Підготуйте інгредієнти.
Шаткуємо морквину соломкою, цибулю кільцями. Відкриваємо кукурудзу.
Обсмажуємо оливковій олії моркву.
Потім цибулю.
Тепер додаємо кукурудзу і рубаний часничок.
І в завершенні - курочка. Тушкуємо все, поки овоч не стануть м'якими, курочка пропитается. Додаємо спецій на свій смак.
Ось така нехитра олья подріда. Смачного!
Ось така нехитра олья подріда. Смачного!