Оладки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Яскраві оладки на сніданок або вечерю урізноманітнюють ваше меню. Хочу порекомендувати вам рецепт оладок з зеленню на всі випадки життя!
Оладки дуже люблю готувати на сніданок, виходять дуже яскравими і ароматними. Для приготування оладок з зеленню нам знадобиться цибуля зелена, цибуля, петрушка і кріп. Іноді ще кінзу додаю. Сир бажано твердих сортів використовувати. Смажити будемо в оливковій олії.
- Зелень - За смаком
- Яйця - 6 штук
- Кефір - 300 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 70 грам
Підготуйте інгредієнти.
Яйця відварити, остудіть і дрібно наріжте.
Зелень промийте і подрібніть.
Сир тремо на тертці. Змішуємо з яйцями і зеленню.
Сметану і кефір змішайте і підігрійте до теплого стану.
Потім всипаємо соду і сіль, два яйця вбиваємо, перемішуємо. Повинно пузиритися.
Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Потім додаємо зелень з яйцями.
Добре перемішайте, тісто має бути густим.
Смажимо на розігрітій сковороді в маслі з двох сторін до золотистого кольору.
Оладки з зеленню готові. Смачного!
Оладки з зеленню готові. Смачного!