Оладки з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і смачна страва - пишні, м'які і ароматні оладки з яблуком приготувати ну зовсім не складно. Трохи витраченого часу, мінімум продуктів, але багато задоволення від цих ласощів.
Оладки з яблуками - це дуже смачно! звичайно, вони не будуть такими пишними, як звичайні оладки, але смак…мм…Соковиті і смачні! Такі оладки на столі довго не затримуються, повірте. Процес приготування дуже простий, інгредієнти цілком доступні: ніщо не заважає вам приготувати це смачне блюдо на сніданок або на вечерю. Уважно читаємо рецепт, як приготувати оладки з яблуком, і поспішаємо на кухню готувати.
- Кефір - 2 склянки (або кисле молоко)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Яблука - 2 штуки (середнього розміру)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Кефір або кисле молоко подогреем приблизно до 20 градусів. Додамо до кефіру сіль, цукор і яйця.
Перемішуємо міксером, невеликими порціями всипаємо борошно.
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і дуже дрібно нарізаємо ножем.
Наливаємо до соди трохи гарячої води, додаємо її до тесту. Перемішуємо вінчиком.
Додамо яблука, перемішаємо тісто до однорідності і більше ні в якому разі його не перемішується!
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на вогні трохи більше середнього смажимо оладки до красивої рум'яної скоринки з обох сторін. Тісто викладаємо столовою ложкою.
Готові оладки можна викласти на паперовий рушник, щоб вони ввібрали зайвий жир. Це якщо встигнете. У мене оладки відлітають мало не зі сковорідки.