Оладки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з яблуками - дуже смачні оладки, приготовані на кефірі з додаванням яблучної м'якоті в тісто. Приготовлені за даним рецептом оладки з яблуками виходять ніжними з тонким ароматом.
Що, я погоджуюсь, що це блюдо далеко не дієтичне, проте оладки з яблуками - це дуже смачно! Вони добре поєднуються з фруктовим або ягідним варенням, сметаною і медом. Спробуйте самі - тому тільки так і будете готувати! Більш за все мені подобається, що приготовані за даним рецептом оладки з яблуком набувають дуже тонкий і приємний аромат, коли готувала перший раз мене це найбільше вразило.
Ну а взагалі, оладки з яблуками виходять свіжіші (якщо так можна сказати), з кислинкою, з більш цікавим смаком.
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 1 Склянка
- Яблуко - 1 штука
- Борошно - 1+1/4 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
У каструлю додаємо 50 грам вершкового масла і ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо.
Потім в інший посуд, де будемо замішувати тісто, наливаємо кефір і додаємо яйце. Збиваємо.
Потім додаємо до кефіру розтоплене вершкове масло.
В окремому посуді просіюємо розпушувач з борошном і додаємо цукор. Кількість цукру залежить від Ваших смаків.
Далі змішуємо сухі і мокрі інгредієнти і додаємо до них натерту на тертці або перемелені блендером яблучну масу.
Все добре перемішуємо. Повинна вийти гарна густа маса.
Сковорідку гарненько розігріваємо, змащуємо маслом і столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки.
Обсмажуємо оладки з двох боків до рум'яної скоринки. roza_ker, до речі, на невеликому вогні. Бажаю удачі!