«оладки» на сметані з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.
Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати"оладки" на сметані з яблуками! Це досить оригінальний і легкий сніданок. Ваші домочадці будуть приємно здивовані такої страви! спробуємо?
Опис приготування:
Красиве? що! смачне? дуже! Ця страва, зізнаюся, мене по-справжньому підкорило. За такої цікавої подачі ви і смаком оладок насолоджуєтеся, і при цьому ще й яблучним післясмаком! Це просто приголомшливо, встояти перед таким ласощами дійсно неможливо.
- Крем - 200 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів (або сироватка)
- Вершкове масло - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 170 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яблука - 2 штуки
1. Яблука помити, наріжемо спочатку круглими скибочками, а потім з кожного скибочки виріжемо серединку і шкірку, вийдуть такі собі"шайбочки" .
2. Для тесту змішаємо всі інші наші інгредієнти: розтоплене масло, сметану, молоко і яйце, а потім до цієї суміші вже додамо сухі компоненти. Тепер прогріємо сковорідку і окунем кожну яблучну шайбу в тісто.
3. І смажимо на сковороді, потроху також підливаючи тісто поверх шайби, щоб панкейкі були більше.
4. І ось така краса виходить у нас.
5. Ось так виглядає блюдо при подачі. Смачного!