Оладки з вермішелі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий рецепт оладок з вермішелі. Страва смачна, готується просто і без особливого клопоту. Можна подати як гарнір або самостійно з будь-яким улюбленим соусом або свіжими овочами.
За смаком оладки нагадують звичайні смажені макарони з яйцем. Відмінний варіант як для ситного сніданку, так і для перекусу протягом дня. До вермішелі можна додавати будь-який твердий сир, а так же урізноманітнити це блюдо свіжою зеленню або будь-якими м'ясними добавками. У будь-якому випадку рецепт бюджетний і з розряду "на швидку руку" . Обов'язково виручить, коли немає сил готувати щось складне. Детально як приготувати млинці з вермішелі я розповім в покроковому рецепті. Пробуйте!
- Вермішель - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Відваріть вермішель до готовності в підсоленій воді, після чого відкиньте на сито.
Дайте готової вермішелі трохи охолонути, після чого перекладіть її в глибоку миску або тарілку.
Додайте тертий сир.
Одне яйце, сіль, спеції за смаком і будь-яку свіжу зелень за бажанням.
Добре все перемішайте.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Столовою ложкою викладайте вермішель і готуйте як звичайні оладки.
Обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору.
Оладки з вермішелі готові. Смачного!