Оладки з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати Оладки з печінки? Я буду готувати зі свинячої печінки. Мені вона здається відмінною для такої страви. Печінка яловича має присмак. Як би ви не вимочували її в молоці, вона все одно має свій особливий смак. Свиняча печінка в цьому сенсі більш нейтральна.
Приготувати Оладки з печінки потрібно уміючи. Оладки з даного рецептом виходять м'якими, смачними, ніжними. Дуже рекомендую.
- Печінка свиняча - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Молоко - 0, 5 L
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 5-6 Ст. Ложок
1. У миску помістіть свинячу печінку. Залийте склянкою молока. Залиште на 20 хвилин. Через деякий час злийте молоко, а печінку промийте під проточною водою. Наріжте печінку і пропустіть через м'ясорубку.
2. До подрібненої печінки додайте натерту на тертці моркву.
3. До продуктів додайте 1, 5 склянки молока, 2 яйця, сіль, чорний мелений перець.
4. Отриману масу перемішайте і перебити занурювальним блендером. Це робить масу однорідною і ніжною. В отриману масу додайте манну крупу. Перемішайте і дайте постояти 20 хвилин. Манька nabuhnet.
5. Розігрійте сковороду. Додайте в неї кілька крапель олії. Ополоником викладіть тісто у вигляді оладок на сковороду. Кладіть оладки ширше один від одного, щоб вони добре обсмажити.
6. Так смажимо все оладки з двох сторін до готовності. У мене вийшло 24 oladushka.