Оладки м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні на вечерю у мене відмінне м'ясне блюдо, розповім і вам, як приготувати оладки м'ясні. Подаю їх з соєвим соусом, тому не додаю ні краплі солі. Їжте їх відразу або зберігайте в холодильнику.
Для приготування підійде будь-яке м'ясо: свинина, курка, індичка, яловичина або змішаний вид. Фарш для приготування можна зробити самостійно або купити готовий. М'ясні оладки - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру (каша, картопля, макарони). Ви можете їсти їх з шматочком хліба.
- Свинячий фарш - 950 грам
- Зелена цибуля - 7 штук
- Часник - 3 зубчики
- Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки

1. Вимийте зелена цибуля і нарубати його дуже дрібно.

2. У миску викладіть свинячий фарш, додайте до нього подрібнену цибулю і часник, пластівці червоного перцю, 1 курине яйце.

3. Гарненько все перемішайте, сформуйте невеликі оладки і викладіть на тарілку.

4. В окрему миску вбийте 2 курячих яйця і розмішайте їх, в іншу миску насипте борошно.

5. Обваляйте кожен оладок спершу в яйце, потім в борошно і викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.

6. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.

7. Перекладіть оладки на решітку для охолодження, а також це допоможе позбутися від зайвого жиру.

8. Подавайте оладки з соєвим соусом і зеленою цибулею. Смачного!