Рецепт Оладки м'ясні фото

Оладки м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Гарячі страви , Котлети , Оладки
Кількість порцій: 30
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні на вечерю у мене відмінне м'ясне блюдо, розповім і вам, як приготувати оладки м'ясні. Подаю їх з соєвим соусом, тому не додаю ні краплі солі. Їжте їх відразу або зберігайте в холодильнику.

Опис приготування:

Для приготування підійде будь-яке м'ясо: свинина, курка, індичка, яловичина або змішаний вид. Фарш для приготування можна зробити самостійно або купити готовий. М'ясні оладки - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру (каша, картопля, макарони). Ви можете їсти їх з шматочком хліба.

  • Свинячий фарш - 950 грам
  • Зелена цибуля - 7 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
оладки м'ясні - фото крок 1
1. Вимийте зелена цибуля і нарубати його дуже дрібно.
оладки м'ясні - фото крок 2
2. У миску викладіть свинячий фарш, додайте до нього подрібнену цибулю і часник, пластівці червоного перцю, 1 курине яйце.
оладки м'ясні - фото крок 3
3. Гарненько все перемішайте, сформуйте невеликі оладки і викладіть на тарілку.
оладки м'ясні - фото крок 4
4. В окрему миску вбийте 2 курячих яйця і розмішайте їх, в іншу миску насипте борошно.
оладки м'ясні - фото крок 5
5. Обваляйте кожен оладок спершу в яйце, потім в борошно і викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.
оладки м'ясні - фото крок 6
6. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
оладки м'ясні - фото крок 7
7. Перекладіть оладки на решітку для охолодження, а також це допоможе позбутися від зайвого жиру.
оладки м'ясні - фото крок 8
8. Подавайте оладки з соєвим соусом і зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти