Оладки м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 30
Час приготування: 40 хв.
Сьогодні на вечерю у мене відмінне м'ясне блюдо, розповім і вам, як приготувати оладки м'ясні. Подаю їх з соєвим соусом, тому не додаю ні краплі солі. Їжте їх відразу або зберігайте в холодильнику.
Опис приготування:
Для приготування підійде будь-яке м'ясо: свинина, курка, індичка, яловичина або змішаний вид. Фарш для приготування можна зробити самостійно або купити готовий. М'ясні оладки - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру (каша, картопля, макарони). Ви можете їсти їх з шматочком хліба.
- Свинячий фарш - 950 грам
- Зелена цибуля - 7 штук
- Часник - 3 зубчики
- Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
1. Вимийте зелена цибуля і нарубати його дуже дрібно.
2. У миску викладіть свинячий фарш, додайте до нього подрібнену цибулю і часник, пластівці червоного перцю, 1 курине яйце.
3. Гарненько все перемішайте, сформуйте невеликі оладки і викладіть на тарілку.
4. В окрему миску вбийте 2 курячих яйця і розмішайте їх, в іншу миску насипте борошно.
5. Обваляйте кожен оладок спершу в яйце, потім в борошно і викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.
6. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
7. Перекладіть оладки на решітку для охолодження, а також це допоможе позбутися від зайвого жиру.
8. Подавайте оладки з соєвим соусом і зеленою цибулею. Смачного!