Рецепт М'ясні оладки на швидку руку фото

М'ясні оладки на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Швидкі і незвичайні оладки допоможуть смачно і без особливих витрат нагодувати цілу сім'ю. Розповідаю, як зробити м'ясні оладки на швидку руку!

Опис приготування:

У вас залишилося трохи фаршу і ви не можете придумати, що з ним зробити? Пропоную вам скористатися рецептом приготування м'ясних оладок на швидку руку. За допомогою цього рецепта ви зможете швидко приготувати смачний і ситний вечеря. Такі оладки їдять все - і дорослі, та діти. Отже, читаємо як приготувати м'ясні оладки на швидку руку і готуємо:

1. У кефір додаємо соду, яйце, цукор і сіль. Добре перемішуємо.

2. Підсипає борошно, розмішуємо. Тісто не повинно бути густим!

3. Додаємо фарш і розмішуємо, щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. Якщо ви вирішили додати спеції - саме час додати і їх.

4. Викладаємо тісто невеликими порціями на розігріту сковорідку з олією. Смажимо на середньому вогні.

5. Якщо ви поспішили і фарш усередині залишився сируватим - після закінчення смаження складіть всі оладки в сковорідку, накрийте кришкою і протушкувати кілька хвилин.

Хай щастить!

  • Кефір - 2, 5 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • М'ясний фарш - 250-300 грам (будь-який, бажано дрібно помелену)
  • Сіль - 3 щіпки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сода харчова - 1/4 чайних ложки
  • Спеції для м'яса - 1 щіпка (по бажанню)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
У вас залишилося трохи фаршу і ви не можете придумати, що з ним зробити? Пропоную вам скористатися рецептом приготування м'ясних оладок на швидку руку. За допомогою цього рецепта ви зможете швидко приготувати смачний і ситний вечеря. Такі оладки їдять все - і дорослі, та діти. Отже, читаємо як приготувати м'ясні оладки на швидку руку і готуємо:

1. У кефір додаємо соду, яйце, цукор і сіль. Добре перемішуємо.

2. Підсипає борошно, розмішуємо. Тісто не повинно бути густим!

3. Додаємо фарш і розмішуємо, щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. Якщо ви вирішили додати спеції - саме час додати і їх.

4. Викладаємо тісто невеликими порціями на розігріту сковорідку з олією. Смажимо на середньому вогні.

5. Якщо ви поспішили і фарш усередині залишився сируватим - після закінчення смаження складіть всі оладки в сковорідку, накрийте кришкою і протушкувати кілька хвилин.

Хай щастить!

Схожі рецепти