М'ясні оладки на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Швидкі і незвичайні оладки допоможуть смачно і без особливих витрат нагодувати цілу сім'ю. Розповідаю, як зробити м'ясні оладки на швидку руку!
У вас залишилося трохи фаршу і ви не можете придумати, що з ним зробити? Пропоную вам скористатися рецептом приготування м'ясних оладок на швидку руку. За допомогою цього рецепта ви зможете швидко приготувати смачний і ситний вечеря. Такі оладки їдять все - і дорослі, та діти. Отже, читаємо як приготувати м'ясні оладки на швидку руку і готуємо:
1. У кефір додаємо соду, яйце, цукор і сіль. Добре перемішуємо.
2. Підсипає борошно, розмішуємо. Тісто не повинно бути густим!
3. Додаємо фарш і розмішуємо, щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. Якщо ви вирішили додати спеції - саме час додати і їх.
4. Викладаємо тісто невеликими порціями на розігріту сковорідку з олією. Смажимо на середньому вогні.
5. Якщо ви поспішили і фарш усередині залишився сируватим - після закінчення смаження складіть всі оладки в сковорідку, накрийте кришкою і протушкувати кілька хвилин.
Хай щастить!
- Кефір - 2, 5 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- М'ясний фарш - 250-300 грам (будь-який, бажано дрібно помелену)
- Сіль - 3 щіпки
- Цукор - 1 щіпка
- Сода харчова - 1/4 чайних ложки
- Спеції для м'яса - 1 щіпка (по бажанню)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. У кефір додаємо соду, яйце, цукор і сіль. Добре перемішуємо.
2. Підсипає борошно, розмішуємо. Тісто не повинно бути густим!
3. Додаємо фарш і розмішуємо, щоб фарш рівномірно розподілився по тесту. Якщо ви вирішили додати спеції - саме час додати і їх.
4. Викладаємо тісто невеликими порціями на розігріту сковорідку з олією. Смажимо на середньому вогні.
5. Якщо ви поспішили і фарш усередині залишився сируватим - після закінчення смаження складіть всі оладки в сковорідку, накрийте кришкою і протушкувати кілька хвилин.
Хай щастить!