«Нарізки чичену»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже класною і нескладної ідеєю, як приготувати "чікен наггетс" . Ніжне куряче філе в хрусткій, ароматної і пікантною скоринці. Це дивно смачно. Рекомендую на замітку.
Перед вами цікавий варіант приготування знаменитої закуски. До речі, нагетси можна також подавати до столу як основне гаряче з гарніром або овочами, наприклад. В даному випадку я пропоную їх не смажити, як це роблять в мережі кафе швидкого харчування, а запікати. Таким чином, вони не будуть жирними, так що чудово підійдуть навіть для дитячого меню.
- Куряче філе - 600 грам
- Панірування - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (паприка, часник, цибуля, трави)
1. У глибоку миску викладіть паніровці. Це можуть бути як традиційні сухарі, так і подрібнені в крихту кукурудзяні пластівці, наприклад.
2. Додайте сіль, спеції за смаком. Все ретельно перемішайте.
3. Вимийте, обсушити і наріжте куряче філе. Найкраще різати його, коли воно трохи підморожене, щоб вийшли акуратні шматочки.
4. А далі все просто: опустіть шматочок філе в паніровці і обваляйте з усіх боків. Не потрібно ні яйця, ні борошна.
5. Підготуйте лист, застелите його пергаментом і змастіть крапелькою масла. Викладіть нагетси на деко.
6. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 20 до румяности. При бажанні можете обсмажити їх у фритюрі.
Смачного!
Смачного!