Рецепт Мойва в клярі фото

Мойва в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Мойва
Пісні страви
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Хочеться чогось такого, прям не знаєте чого? Тоді пропоную фірмове блюдо прибережних одеських кафе - мойву в клярі. Обіцяю, буде смачно! Особливо мойва в клярі сподобається чоловікам

Мойва в клярі - страва, звичайно, НЕ дієтичне, але дуже смачне Ставлячи питання - як готується мойва в клярі, відразу ж подумайте, чи готові ви перенести стійкий і специфічний запах мойви при смаженні? В іншому все супер - готується швидко, легко і з задоволенням. Подавати мойву в клярі можна і як закуску, і як гаряче блюдо. Рекомендую спробувати. Тут два варіанти - або вам дуже сподобається і ви будете готувати мойву в клярі постійно, або вам не сподобається, і це буде останній раз, коли ви зважилися приготувати в клярі Сподіваюся, це буде перший варіант!

  • Мойва - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Борошно - 150 грам
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
мойва в клярі - фото крок 1
Рибку гарненько промиваємо під проточною водою, видаляємо все непотрібне.
мойва в клярі - фото крок 2
У глибокий посуд розбиваємо два яйця. Збиваємо і вливаємо молоко. Потім потихеньку всипаємо борошно, додаємо сіль, перець. Гарненько замішуємо. Можна робити це за допомогою міксера або блендера.
мойва в клярі - фото крок 3
Сковорідку ставимо на сильний вогонь, наливаємо в неї масло. Потім кожну рибку добротно занурюємо в кляр і обсмажуємо на сковорідці з двох сторін до рум'яної скоринки. Готову рибку викладаємо на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайве масло.
мойва в клярі - фото крок 4
Готову рибку складаємо в блюдо і посипаємо улюбленими приправами. Смачного!

Схожі рецепти