Мойва тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Мойва тушкована - що може бути прекрасніше для любителів цієї найсмачніше риби? Готується це блюдо легко і швидко. Давайте перейдемо до рецептом без зайвих слів
Мойва - риба смачна, корисна, і до того ж - дуже дешева. Так як її люблять в нашій родині всі без винятку, готую її дуже часто. Як приготувати мойву - завжди питання животрепетне, варіантів приготування цієї рибки незліченну кількість. Однак фаворит на нашій кухні - тушкована мойва. Готується просто, як двічі два, але виходить дуже смачною. Тому засукаємо рукава і протягом 30 хвилин приготуємо чудове рибне блюдо!
- Мойва - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 200 грам
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Мойву гарненько промиваємо під проточною водою і звільняємо від всього непотрібного.
На сковорідці в маслі обсмажити кубиками нарізану цибулю до підлозі прозорості, натерту на середній терці моркву. Додамо томат, все трохи згасимо на середньому вогні.
Рибку складаємо в іншу сковорідку. Солимо, посипаємо рибними приправами. Заливаємо томатною пастою і тушкуємо на невеликому вогні, не перегортаючи, до готовності риби (10-15 хвилин).
Подаємо мойву з гарніром. Смачного!