Морський коктейль
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти - це завжди смачно, а якщо вони приготовані за цим рецептом, то це просто божественно смачно. Адже вони приготовані з смаженими грибочками і вершками.
Якщо Ви в пошуках вишукано смачної страви, то Ви його знайшли! При приготуванні цієї страви печериці цілком можна замінити на будь-які інші гриби, краще сезонні. А вершки прекрасно поступляться місцем сметані. Пробуйте!
- Морський коктейль - 450 грам (восьминіг, кальмар і інші морепродукти)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Склянка
- Цибулина - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Чорний перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Печериці - 100 грам
- Мускатний горіх - 1 щіпка

1. Гриби і цибулю наріжте кубиком.

2. Потім обсмажте з додаванням олії.

3. Морський коктейль варіть протягом 5 хвилин з додаванням лаврового листа і перцю горошком, потім воду злийте.

4. Смажені гриби присипте борошном, покладіть зверху морепродукти, перемішайте.

5. Додайте вершки, доведіть до кипіння, сіль і poperčite, додайте мускатний горіх і зніміть з вогню.

6. Викладіть у жароміцних форму. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці при 200 градусах 5-7 хвилин.

8. Смачного!