Рецепт Морс з ягід фото

Морс з ягід
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина , Мед
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку
Напої , Морс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Морс з ягід - відмінний освіжаючий напій, це просто джерело вітамінів. Мені дуже подобається морс з ягід журавлини, ця ягода з яскравим смаком, кислий, тому морс потрібно підсолодити.

Опис приготування:

Морс з ягід крім того, що дуже смачний, ще й дуже корисний. Приготувати морс можна з будь-яких ягід, але класичний варіант - це журавлина. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати морс з журавлини швидко і дуже просто. Морс виходить кисленьким, тому щоб збалансувати смак, я додаю мед, але можна додати і цукор. Смачно і корисно, а головне - дуже просто!

  • Журавлина - 1 Склянка
  • Вода - 1 літр
  • Мед - 2 Ст. Ложки
морс з ягід - фото крок 1
Журавлину розморозити і промийте холодною водою.
морс з ягід - фото крок 2
Складіть ягоди в марлю або сито, видавіть окремо пюре з соком і окремо - ягоди.
морс з ягід - фото крок 3
Ягоди складіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть 2-3 хвилини.
морс з ягід - фото крок 4
Процідіть відварені ягоди. В отриманий відвар додайте свіжовичавлений сік з пюре.
морс з ягід - фото крок 5
Додайте мед і насолоджуйтеся прекрасним напоєм. Морс готовий!

Схожі рецепти