Морозиво з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашні морозиво? А ви пробували робити його на основі авокадо? Якщо ще не доводилося, настійно рекомендую в якості різноманітності повторити на своїй кухні цей простий і класний рецепт.
Перед вами ідея, як приготувати морозиво з авокадо. В даному випадку використовується мороженица, але ви можете заморозити його в зручному контейнері. У другому варіанті морозиво потрібно раз в 1-1.5 години діставати і ретельно збивати, щоб не було кристаликів льоду. При бажанні в основу можна також додати ваніль або інші ароматизатори за смаком. Зазначений час - це без урахування замерзання, тільки на активний процес.
- Авокадо - 3 штуки
- Цукор - 3/4 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Вершки - 1/2 склянки
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте всі інгредієнти, які ми будемо використовувати. Авокадо наріжте навпіл, видаліть кісточку і виріжте м'якоть.
2. Викладіть все в блендер і збийте до однорідності.
3. Надішліть в мороженицу.
4. Після повного замерзання подавайте морозиво з авокадо до столу.
Смачного!
Смачного!