Рецепт Морозиво в мультиварці фото

Морозиво в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Яйця, Молоко
Низькокалорійні
На святковий стіл, Фуршет
Десерти, Морозиво

Мультиварка - по-справжньому універсальний інструмент. Навіть морозиво з її допомогою можна приготувати. Виявилося, що це досить просто.

Для приготування морозива в мультиварці, помістіть в неї суміш вершків і молока і доведіть до кипіння. Потім додайте розтерті з цукром жовтки і, помішуючи, прогревайте до загустения. Охолодіть і відправте в морозилку на 2 годину. Після цього збийте морозиво і поверніть в морозилку ще на 2 годину. Хурму очистіть від шкірки і кісточок і збийте в пюре в блендері. Додайте до суміші. Поверніть морозиво в морозилку на 5 годин для остаточної заморозки. Готове морозиво можна подати на стіл. Смачного!

  • Вершки - 2 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Жовток - 4 штуки
  • Мухобойка - 1 штука
морозиво в мультиварці - фото крок 1
Доведіть суміш вершків і молока до кипіння в мультиварці.
морозиво в мультиварці - фото крок 2
Жовтки розітріть з цукром.
морозиво в мультиварці - фото крок 3
І додайте в мультиварку. Кришку не закривайте, постійно помішуючи, загустіть суміш.
морозиво в мультиварці - фото крок 4
Далі процідіть суміш і охолодіть до кімнатної температури. Потім поставте морозиво в морозилку на 2 годину. Після цього збийте морозиво і знову поставте на 2 години в морозилку.
морозиво в мультиварці - фото крок 5
Хурму очистіть від шкірки і кісточок і збийте в пюре в блендері. Виберіть морозиво з морозилки, збийте, додайте в нього пюре з хурми і швидкими рухами кілька разів перемішайте. Так ви отримаєте гарний мармуровий ефект. Після цього поверніть морозиво в морозилку на 5 годин для остаточної заморозки. Готове морозиво можна подати на стіл.

Схожі рецепти