Морозиво в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка - по-справжньому універсальний інструмент. Навіть морозиво з її допомогою можна приготувати. Виявилося, що це досить просто.
Для приготування морозива в мультиварці, помістіть в неї суміш вершків і молока і доведіть до кипіння. Потім додайте розтерті з цукром жовтки і, помішуючи, прогревайте до загустения. Охолодіть і відправте в морозилку на 2 годину. Після цього збийте морозиво і поверніть в морозилку ще на 2 годину. Хурму очистіть від шкірки і кісточок і збийте в пюре в блендері. Додайте до суміші. Поверніть морозиво в морозилку на 5 годин для остаточної заморозки. Готове морозиво можна подати на стіл. Смачного!
- Вершки - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Жовток - 4 штуки
- Мухобойка - 1 штука
Доведіть суміш вершків і молока до кипіння в мультиварці.
Жовтки розітріть з цукром.
І додайте в мультиварку. Кришку не закривайте, постійно помішуючи, загустіть суміш.
Далі процідіть суміш і охолодіть до кімнатної температури. Потім поставте морозиво в морозилку на 2 годину. Після цього збийте морозиво і знову поставте на 2 години в морозилку.
Хурму очистіть від шкірки і кісточок і збийте в пюре в блендері. Виберіть морозиво з морозилки, збийте, додайте в нього пюре з хурми і швидкими рухами кілька разів перемішайте. Так ви отримаєте гарний мармуровий ефект. Після цього поверніть морозиво в морозилку на 5 годин для остаточної заморозки. Готове морозиво можна подати на стіл.