Рецепт Морозиво в клярі фото

Морозиво в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Що, ви не помилилися - морозиво і саме в клярі. Тобто смажене. Хоча може здатися - як можна поєднувати несумісні речі - морозиво і жарку? Але все можливо і виходить дуже смачно.

Опис приготування:

Оригінальний і незвичайний десерт. Поріжте морозиво шматочками і обваляйте в підготовленої паніровці - кокосовій стружці, яйці і кукурудзяних пластівцях. Потім швидко обсмажте у фритюрі протягом 30-35 секунд і приберіть в холодильник на 20 хвилин. Потім можна подавати на стіл. Смачного!

  • Морозиво - 150 грам
  • Стружка кокосова - За смаком
  • Кукурудзяні пластівці - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Яйце - 1 штука
морозиво в клярі - фото крок 1
Поріжте морозиво на рівні шматочки.
морозиво в клярі - фото крок 2
Обваляйте кожен з них в кокосовій стружці, потім у збитому до піни яйці.
морозиво в клярі - фото крок 3
Далі обваляйте морозиво в подрібнених кукурудзяних пластівцях і знову в яйці.
морозиво в клярі - фото крок 4
Заздалегідь розігрійте масло для фритюру. Обсмажте кожен шматочок морозива протягом 30-35 секунд і приберіть в холодильник на 20 хвилин. Потім можна подавати на стіл.

Схожі рецепти