Морозиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне домашнє морозиво, яке не відрізниш від покупного. З рецептом морозива без яєць ви зможете себе побалувати ласощами прямо зараз. Дивимося і запам'ятовуємо!
Дуже зручно, звичайно, готувати морозиво вдома за допомогою морозива. Але її відсутність теж не біда - холодильник з морозильною камерою, думаю, у всіх є. Для приготування морозива без яєць нам знадобиться молоко жирніше, щоб більше на пломбір було схоже. Готове морозиво прекрасно поєднується з ягодами або горішками. Дивимося рецепт.
- Молоко - 400 грам
- Молоко сухе - 25 грам
- Цукор - 75 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 10 грам
- Ванільний цукор (пакетик) - 1 штука
Змішуємо сухе молоко, цукор і ванільний цукор.
Приблизно 350 грам молока вливаємо в суміш.
У молоці, розчиніть крохмаль.
Суміш молока з цукром змішуємо з розведеним крохмалем. Виливаємо в глибоку сковороду або каструлю і варимо, постійно помішуючи до загустіння. Відставляємо, даємо охолонути і відправляємо на годинку в холодильник.
Якщо є мороженица, заливаємо туди суміш і заморожуємо хвилин 30. Якщо ні - дістаємо з холодильника, збиваємо гарненько міксером, перекладаємо в контейнер і в морозилку на пару годинок.
Наше морозиво без яєць готове! Смачного!
Наше морозиво без яєць готове! Смачного!