Млинці зі сливами
(покроковий рецепт з фото)
Млинці зі сливами - це вкрай вдале поєднання хорошого тесту для млинців і дуже смачною начинки. Такі млинці в поєднанні з хорошим чаєм або молоком - ідеальне початок дня.
По суті, в даному рецепті я представляю вашій увазі відразу два рецепта - рецепт тесту для млинців і рецепт начинки для млинців. Тісто для млинців, принцип приготування якого тут описаний, я взагалі вважаю дуже вдалим, і в приготовані таким чином млинці можна загортати саму будь-яку начинку. Однак у вересні у нас на кухні була величезна кількість слив, які потрібно було витратити, і тому було вирішено приготувати млинці зі сливами. Що з цього вийшло - дивіться самі
- Цукровий пісок - 210 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Зливи червоні - 500 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
Яйця змішуємо з сіллю і цукром.
Додаємо до яєць 100 мл молока і борошно, гарненько перемішуємо - грудочок бути не повинно.
Потім вводимо в тісто молоко, що залишилося і рослинне масло. Гарненько перемішуємо, і вуа-ля - тісто для млинців готове.
Виливаємо порцію тесту на суху сковороду (масла не треба - масло вже є в тесті). Обсмажуємо млинчики тільки з одного боку - перевертати не треба.
Зливи моєму, видаляємо з них кісточки.
Присипаємо сливи цукром, додаємо трохи води, ставимо на повільний вогонь і варимо.
Доводимо сливи в сиропі до кипіння і знімаємо з вогню. Slivovaya начинка готова.
На обсмажену сторону кожного млинчика викладаємо невелику частину слив без рідини (рідина буде нашим соусом при подачі). Загортаємо млинчики, як вам зручно.
Загорнуті млинці обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого.
Подаємо млинці, полив їх нашим сливовим соусом. Смачного!