Млинці з вершками без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування млинців з вершками без дріжджів я знала вже давно, але ось тільки пару днів тому дізналася, що називаються вони, виявляється, креп, а подають їх з кремом "креп Сюзетт"!
Хочу сказати, що рецепт приготування млинців з вершками без дріжджів - для справжніх кулінарних умільців та майстриня! Тому що взагалі-то тісто виходить набагато рідшими, ніж на звичайні млинці, адже вся принадність цих млинців - саме в їх ніжності і тонкощі. Так що перевертати їх може бути досить проблематично. Так що беріться, тільки якщо впевнені в своїх силах! А ось і сам класичний рецепт млинців з вершками без дріжджів!
- Яйця - 4 штуки
- Вершки - 500 мілілітрів
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 60 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Яйця перетираємо з цукром і сіллю. Бажано б і цукор, і сіль попередньо подрібнити в пудру в кавомолці, - так млинці вийдуть ніжніше. Потім додамо молоко і вершки, знову перемішаємо. І вже потім - масло і борошно. Перемішаємо до однорідності.
2. Тепер тонким шаром виливаємо на розпечену сковороду, і смажимо млинці з двох сторін.
3. І ось наші найніжніші крепи готові!