Млинці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Щоб отримати смачні і ніжні млинці, можна дріжджі замінити дрібкою соди. Дивіться рецепт.
Млинці на соді, на відміну від дріжджових, дуже легко і швидко готуються. Потрібно за допомогою віночка або дерев'яної ложки змішати всі інгредієнти до однорідного стану і спекти їх на млинцевій сковороді.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сода - 1 щіпка (можна погасити парою крапель лимонного соку або оцту)
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - 30 грам
- Рослинна олія рафінована - 2 Ст. Ложки
Підготуємо продукти.
Стакан молока з'єднуємо з яйцями і цукром. Перемішуємо до однорідного стану.
Всипаємо просіяне борошно, ванілін і соду.
Вводимо рослинне масло.
Молоком, що залишилося доведіть тісто до потрібної густоти.
Testo майже.
Розігріваємо млинцеву сковороду. Перед першим млинцем можна змастити маслом, далі немає потреби, млинці не пристане.
Випікаємо млинчики з двох сторін до гарного кольору.
Млинці без дріжджів готові! приємного!