Млинці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з фаршем підійдуть і для ситного обіду, і для вечері. Фарш в млинчики підійде будь-який - курячий, яловичий, свинячий. Такі млинці смачно їсти з соусом з грибів і цибулі. Спробуйте приготувати вдома!
Для млинців за цим рецептом подбайте про фарші. М'ясо можна використовувати будь-який. Зріжте плівочки і перейдіть м'ясо через м'ясорубку. Можна, можливо, звичайно, купити і готовий фарш. Правда, домашній завжди краще.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
- Фарш - 200-300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Спеції для фаршу, сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
1
1. Фарш приправити спеціями.
2
2. Очистіть цибулину і дрібно наріжте. У сковороду влийте масла, нагрійте на середньому вогні, обсмажте до м'якості цибулю, помішуючи.
3
3. До цибулі викладіть фарш і смажте його, помішуючи, до готовності.
4
4. Замісити тісто для млинців. Для цього в миску просійте борошно, приправити сіллю, додайте (по бажанню) ложку рослинної олії, вбийте яйце і влийте трохи води. Потім поступово вводите воду до утворення рідкого тіста без грудок.
5
5. Сковороду з маленьким шматочком масла нагрійте на середньо-високому вогні. Коли сковорода розігріється, влийте в неї кілька столових ложок тесту, повертите сковороду в різні боки і смажте млинець з одного боку протягом 30 секунд.
6
6. Потім млинець переверніть, обсмажте його ще протягом 30 секунд і викладіть на тарілку. В серединку готового млинця викладіть столову ложку фаршу з цибулею і загорніть його конвертиком.
7
7. Готові млинці з фаршем обсмажте на сковороді і подавайте.
Млинці з фаршем готові! Смачного!
Млинці з фаршем готові! Смачного!