Рецепт «медовий» пиріг простий фото

«медовий» пиріг простий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Апельсин, Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Використання меду в випічці - це звична практика. Він надає випічці приємний аромат, оксамитову консистенцію. А тепер разом зробимо десерт за рецептом, як приготувати «Медовий» пиріг простий.

Пиріг всередині виходить трохи вологий, він м'який і дуже смачний. Його можна їсти з варенням, з маслом. Можете зробити його будь-якої форми і розмірів. Використовую свіжовичавлений апельсиновий сік, але замість нього можна використовувати покупної. Можете використовувати будь-які спеції за смаком.

  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 4 чайних ложки
  • Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Запашний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Мед - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Кава - 1 Склянка (готовий)
  • Апельсин - 2 штуки (сік)
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Лікер - 1/4 склянки
2. У велику миску додайте пшеничне борошно, цукор, сіль, соду, розпушувач, корицю, гвоздику і запашний перець.
4. Влийте в утворився колодязь рослинне масло, мідь, апельсиновий сік, чашку розчинної кави, вбийте курячі яйця і додайте екстракт ванілі.
6. Змастіть форми для випічки (розділив тісто між трьома формами). Розлийте тісто в кожну і трохи струсіть.
8. Дістаньте пиріг з форми і залиште для повного охолодження. Насолоджуйтесь пирогом, а залишки зберігайте в фользі при кімнатній температурі.

Схожі рецепти