Медовий пиріг легкий
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт випічки. Я розповім, як приготувати медовий пиріг легкий в домашніх умовах. Спробуйте, пиріжок по-справжньому смачний і дуже ароматний.
Спробуйте цю солодку випічку. Такий пиріжок можна подавати самостійно, прикрасивши на свій розсуд, а можна використовувати цей корж як основу для оригінального торта-медовика. Просто розріжте його вздовж, змастіть улюбленим кремом - і подавайте до столу!
- Борошно - 1.5 склянки
- Мед - 0.5 склянки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Шоколадні краплі - 3 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 0.5 Ст. Ложки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
1. Змішаємо спочатку розм'якшене масло, цукор, борошно, какао і ванільний екстракт. Цю суміш можна навіть трохи потримати на водяній бані. Важливо, щоб все кристали цукру розчинилися і борошно не залишила грудок.
2. Далі додамо рідкий мед і шоколадні краплі, коли суміш охолоне. Перемішаємо.
3. Тепер тісто розрівняти за формою. Запікаємо приблизно годину при 180 градусах в духовці.
4. Нарізаємо і подаємо!