Рецепт Медовий пиріг з волоськими горіхами фото

Медовий пиріг з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт
Випічка, Десерти, Пироги

Ніжний, м'який пиріг, який просто тане в роті. Володіє насиченим смаком з приємною кислинкою. Те що потрібно на святковий стіл або торжество.

На приготування цього торта потрібно витратити майже добу, але воно того варто. Замісити тісто і приберіть його на ніч в холодильник. Потім випікаючи з нього коржі. Приготуйте крем з вершків, сметани і цукру. Промажьте коржі кремом, пересипаючи горіхами і чорносливом. Кремом, що залишився повністю обмажте торт і рясно посипте горіхами і крихтою печива. Перш ніж подавати на стіл дайте торту добре просочитися. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Вершки - 250 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Горіхи волоські - 200 грам
  • Крем - 500 грам
  • Сухе печиво - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Мед - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 1
Змішайте в мисці вершкове масло, 100 г. Цукру, яйця, мед і соду. Поставте на водяну баню на 5 хвилин і постійно помішуйте до утворення однорідної маси. Потім додайте борошно, добре перемішайте і приберіть на ніч в холодильник. Вранці вийміть з холодильника і дайте постояти ще години три перш ніж використовувати.
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 2
Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього 2-3 столових ложки тесту. Розподіліть його в формі кола і випікання в духовці 7-10 хвилин при 180 градусах. Повторіть процедуру, поки не закінчиться тісто. У вас повинно вийти 5-6 коржів.
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 3
Окремо збийте вершки і сметану з цукром, що залишився, потім змішайте їх.
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 4
Корж намажте кремом і посипте чорносливом. Накрийте наступним коржем.
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 5
Його також намажте кремом і посипте горіхом. Повторіть, поки не закінчаться коржі, чергуючи горіхи і чорнослив.
медовий пиріг з волоськими горіхами - фото крок 6
Кремом, що залишився повністю обмажте торт і рясно посипте горіхами і крихтою печива. Перш ніж подавати на стіл дайте торту добре просочитися. Для цього поставте на пару годин в холодильник.

Схожі рецепти