Пиріг з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування пирога з волоськими горіхами, і я з задоволенням покажу, як це зробити! смачно, солодкий, ніжно, при цьому легко готується! думаєте, казка? немає, це реальність!
Смачний, легкий, ніжний і в міру солодкий - ось, який він, пиріг з волоськими горіхами в домашніх умовах! Спробуйте, всі любителі домашньої випічки оцінять і смак, і легкість в готуванні, і красу, готового блюда. А вже який аромат розноситься по кухні під час випічки, словами не передати! Всі домочадці збіжаться подивитися!
- Борошно - 150 грам
- Горіхи волоські - 200 грам
- Цукор - 200 грам (половина - в сиропі)
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Коньяк - 6 Ст. Ложок
1. Масло тримаємо при кімнатній температурі. Коли воно стане м'яким, перетираємо з яєчними жовтками до однорідності. Додамо цукор, корицю, розпушувач і борошно, перемішаємо.
2. Далі додамо коньяк і горішки. Перемішаємо.
3. Вливаємо тісто в форму і запікаємо пиріг 25 хвилин при температурі 190 градусів. Окремо на плиту ставимо каструльку, і там в 150 мл окропу розчинний 100 грам цукру. Цим сиропом поливаємо вже готовий пиріг.
4. Готово! Смачного!