Простий медовий торт
(покроковий рецепт з фото)
Коли захотілося чогось солодкого і смачного вашим домочадцям, приготуйте старий добрий медовик. Це абсолютно просто і рецепт не потребує багато часу. Ділюся улюбленим рецептом!
Прочитайте, як приготувати простий медовий торт і запрошуйте гостей на чаювання. Готовий торт залиште в холодильнику на кілька годин. Так, він просочиться і коржі будуть м'якими, ніжними. Прикрасити торт можна всілякими способами. Нещодавно я підгледіла, як легко і просто зробити прикраса з топленого шоколаду за 1 хвилину. Просто поламайте смужку шоколаду на кілька маленьких шматочків і помістіть їх в звичайний целофановий пакет. Куточок пакета зав'яжіть вузликом і опустіть вийшов мішечок в гарячу воду. Коли шоколадка повністю розтане, зріжте маленький куточок і малюйте на торті всілякі візерунки або пишіть привітання.
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка(+120 грам в крем)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 900 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
У каструлю відправте стакан цукру, мед і вершкове масло. Поставте ємність на вогонь і постійно перемішуйте до однорідності і розчинення цукру. Потім додайте соду і відставте остигати.
В окремій ємності збийте вечіком яйця.
Збиті до однорідності яйця введіть в злегка остигнула медову суміш.
Акуратно введіть просіяне борошно в кілька прийомів, постійно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки.
Консистенція тіста повинна бути тягучою і трохи плинної. Воно злегка нагадує сметану середньої жирності.
На пергаменті олівцем обведіть ваше блюдо і акуратно ложкою розподіліть тонкий шар тіста. Випікайте коржі протягом 3 хвилин при температурі 160 градусів.
Поки випікаються коржі, змішайте міксером цукор, ванілін і сметану для крему. Рекомендую використовувати міксер з насадками для тіста. Так ризик перебити сметану в масло значно зменшується.
Кожен корж рясно змастіть вийшов кремом.
Верх і боки готового торта також змажте залишками крему.
Прикрасьте торт крихтою з обрізків коржів або ж тертими горіхами. Надішліть торт в холодильник на 4-8 годин і пробуйте. Приємного чаювання!