Медовий торт простий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще жодного разу не готували торт, цей чудовий рецепт смачного медового торта - ваш шанс випробувати свої сили. Торт випікається швидко і просто, адже вам не потрібно розгортати коржі. Пробуємо!
Рецептів приготування медового торта безліч. Я ж хочу вам розповісти, як приготувати медовий торт простий. Простий, тому що вам не доведеться розгортати коржі, замість цього ми будемо випікати простий медовий бісквіт і готувати простий сметанний крем. Торт виходить смачним і ароматним.
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Крем 25-30% - 700 грам(200 - в тісто, 500 - крем)
- Згущене молоко - 200 грам
- Цукор - 80 грам
- Борошно пшеничне - 220 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
Збиваємо охолоджені яйця з сіллю.
Продовжуючи збивати, додаємо по одній ложці меду. Після кожного додавання збиваємо.
Додаємо до отриманої суміші 200 грам сметани, збиваємо.
Додаємо просіяне борошно і все ще збиваємо.
Тепер додамо згущене молоко.
І останній штрих в процесі приготування тіста - додаємо гашене оцтом соду. Збиваємо-перемішуємо.
Форму для випічки діаметром 26 см. Змащуємо маслом і посипаємо манкою або борошном. Виливаємо тісто в форму.
Розрівнюємо тісто, ставимо випікатися в розігріту до 100 градусів духовку. Через 10 хвилин збільшуємо температуру до 180 і випікаємо приблизно 50 хвилин.
Остиглий медовий бісквіт розрізаємо на 2 або 3 частини.
Готовий крем. Для цього збиваємо сметану з цукром. Можна додати чайну ложку ванільного цукру.
Викладаємо перший корж розрізом догори.
На нього викладаємо половину крему.
Накриваємо другим коржем.
І змащуємо кремом. Ставимо в холодильник години на 3. Прикрашаємо по своєму смаку: цукровим посипанням, тертим шоколадом, фруктами.
І насолоджуємося смачним медовим тортом.