Рецепт Медові печива фото

Медові печива
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Пісочне тісто , Яйця , Вершкове масло , Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хрустке, але м'яке, медове печиво з смачного пісочного тіста можна приготувати з запасом, воно відмінно зберігається. Рекомендую на замітку рецепт приготування медового печива всім ласунам!

Опис приготування:

З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати медові печива. Для цього знадобиться вершкове масло, один жовток, мука, мед і трохи молока. Молоко і мед зроблять пісочне тісто більш м'яким і не таким ламким. З тіста можна вирізати печиво будь-якої форми. До речі, ви можете додати подрібнені горіхи в тісто або прикрасити горіхами саме печиво замість родзинок.

  • Борошно - 250-300 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 50 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • В'ялена вишня або родзинки - 100 грам
медові печива - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
медові печива - фото крок 2
Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром. Потім додайте мед і жовток. Можете вручну віночком або блендером розмішати все до однорідної маси.
медові печива - фото крок 3
Мед і цукор повинні добре змішатися з маслом і яйцем.
медові печива - фото крок 4
Просійте борошно з розпушувачем.
В основну масу додайте спочатку молоко, потім підсипати поступово борошно. Замісити м'яке тісто.
медові печива - фото крок 5
Розкачайте тісто не тонко. Виріжте з допомогою формочок печиво. Вставте в центр по родзинку або в'яленої вишні.
Розігрійте духовку до 200 З.
Перекладіть печиво на деко. Випікайте 10-15 хвилин.
медові печива - фото крок 6
Дивіться, щоб печиво не підгоріло.
медові печива - фото крок 7
Готове медове печиво подавати можна з чаєм або кавою. Особливо смачно його їсти з молоком. Смачного!

Схожі рецепти