Медові печива
(покроковий рецепт з фото)
Хрустке, але м'яке, медове печиво з смачного пісочного тіста можна приготувати з запасом, воно відмінно зберігається. Рекомендую на замітку рецепт приготування медового печива всім ласунам!
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати медові печива. Для цього знадобиться вершкове масло, один жовток, мука, мед і трохи молока. Молоко і мед зроблять пісочне тісто більш м'яким і не таким ламким. З тіста можна вирізати печиво будь-якої форми. До речі, ви можете додати подрібнені горіхи в тісто або прикрасити горіхами саме печиво замість родзинок.
- Борошно - 250-300 грам
- Жовток - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Мед - 50 грам
- Цукор - 120 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- В'ялена вишня або родзинки - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром. Потім додайте мед і жовток. Можете вручну віночком або блендером розмішати все до однорідної маси.
Мед і цукор повинні добре змішатися з маслом і яйцем.
Просійте борошно з розпушувачем.
В основну масу додайте спочатку молоко, потім підсипати поступово борошно. Замісити м'яке тісто.
В основну масу додайте спочатку молоко, потім підсипати поступово борошно. Замісити м'яке тісто.
Розкачайте тісто не тонко. Виріжте з допомогою формочок печиво. Вставте в центр по родзинку або в'яленої вишні.
Розігрійте духовку до 200 З.
Перекладіть печиво на деко. Випікайте 10-15 хвилин.
Розігрійте духовку до 200 З.
Перекладіть печиво на деко. Випікайте 10-15 хвилин.
Дивіться, щоб печиво не підгоріло.
Готове медове печиво подавати можна з чаєм або кавою. Особливо смачно його їсти з молоком. Смачного!