Матчу на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Матчу - японський зелений чай, розтертий в порошок. Є різні варіанти приготування напоїв з матчу, але мені найбільше подобається матчу на молоці.
Докладніше, як приготувати матчу на молоці я розповім нижче. Молоко рекомендую використовувати кокосове або мигдальне, так виходить смачніше. Для міцного напою використовуйте 4 г. Матчу, для не міцні 2 г. За бажанням в напій можна додати будь-який сироп або цукор. Він пом'якшує природний трав'янистий смак чаю, виходить дуже приємний напій. Рекомендую спробувати!
- Матчу порошок - 2-4 грам
- Вода гаряча - 1/4 склянки
- Молоко - 3/4 склянки
Підготуйте інгредієнти.
Насипте в стакан порошок матчу.
Долийте гарячої води і вбийте за допомогою капучинатора.
Молоко підігрійте в ковшике, але не кип'ятіть.
Влийте молоко в склянку, перемішайте. Можна знову скористатися капучинатором.
Матчу на молоці готовий, смачного!