Мастика з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Домашні кондитери в наші дні можуть здивувати багатьох людей тим, як вміють піч і прикрашати торти. Ще кілька років тому такі твори мистецтва можна було побачити не часто. А тепер їх багато.
І головна особливість професійних десертів - оформлення. Воно може бути будь-який. А впоратися вам допоможе мій рецепт, адже в ньому описується, як приготувати мастику з згущеного молока. Ona сприйнятливими, легко розминається в руках і тримає форму. Для кольору виберіть будь-який барвник, якщо знадобиться.
- Цукрова пудра - 60 грам
- Сухе молоко - 60 грам
- Згущене молоко - 80 мілілітрів
У мисці змішайте цукрову пудру зі згущеним молоком і сухим молоком.
Замішайте тугу масу, додаючи цукрову пудру за потребою.
Мастику приберіть в харчову плівку або пакет, а потім поставте її на 10 хвилин в холодильник.
Потім мастику розімніть в руках і починайте творити!