Маринований перець з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавою закускою, яку можна приготувати на зиму. Хоча готові перці будуть вже на наступний день. Закуска виходить пікантною, не дуже гострою і дуже смачною!
Докладніше, як приготувати маринований перець з гірчицею, я розповім нижче. Перці для цього рецепта підійдуть будь-які, можна використовувати сорт ластівка. Гірчиця повинна бути класичною, НЕ діжонськой. Заготівля підійде до простого гарніру, наприклад, отварному картофелю или рису. Загалом, беріть рецепт на замітку!
- Перець болгарський - 5 штук
- Вода - 75 мілілітрів
- Оцет 9% - 35 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Перець горошком - 3-4 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Гірчичний - 100 грам
- Масло рослинне - 75 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Перці помийте, видаліть насіння і хвостики. Наріжте на скибочки середнього розміру.
У каструлі з водою змішайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист і укус. Доведіть суміш до кипіння.
Додайте перець. Варіть під кришкою на повільному вогні 15 хвилин.
В окремій мисці змішайте гірчицю і рослинне масло. Додайте перець, гарненько перемішайте.
Розкладіть перці по стерилізованим баночках. Залиште до повного охолодження.
Мариновані перці з гірчицею готові, смачного!