Рецепт Мариновані опеньки в аерогрилі фото

Мариновані опеньки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби , Опеньки
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легко, просто і смачно! Саме цими словами можна описати даний рецепт. Опеньки маринуються в приготованому маринаді, а потім підсмажують в аерогрилі, виходить дуже добре!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування маринованих опеньків в аерогрилі. Грибочки маринуються з солодким червоним перцем близько години, а потім обсмажуються в аерогрилі. За консистенцією схоже на грибне лечо. До столу подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хай щастить!

  • Опеньки - 500 грам
  • Перець червоний - 2 штуки (солодкий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Олія соняшникова - 125 мілілітрів
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
мариновані опеньки в аерогрилі - фото крок 1
Гриби промиваємо і очищаємо, великі ріжемо навпіл. Перецьь ріжемо смужками.
мариновані опеньки в аерогрилі - фото крок 2
Приготуємо маринад: змішайте соняшникову олію з соєвим соусом, додайте часник і петрушку, приправити сіллю. Приготовленим маринадом залийте гриби з перцем на 1 час.
мариновані опеньки в аерогрилі - фото крок 3
Потім викладаємо все в аерогриль і підсмажуємо 5 хвилин, сіль і перець за смаком. Смачного!

Схожі рецепти