Мариновані опеньки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Легко, просто і смачно! Саме цими словами можна описати даний рецепт. Опеньки маринуються в приготованому маринаді, а потім підсмажують в аерогрилі, виходить дуже добре!
До вашої уваги - простий рецепт приготування маринованих опеньків в аерогрилі. Грибочки маринуються з солодким червоним перцем близько години, а потім обсмажуються в аерогрилі. За консистенцією схоже на грибне лечо. До столу подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хай щастить!
- Опеньки - 500 грам
- Перець червоний - 2 штуки (солодкий)
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Олія соняшникова - 125 мілілітрів
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Гриби промиваємо і очищаємо, великі ріжемо навпіл. Перецьь ріжемо смужками.
Приготуємо маринад: змішайте соняшникову олію з соєвим соусом, додайте часник і петрушку, приправити сіллю. Приготовленим маринадом залийте гриби з перцем на 1 час.
Потім викладаємо все в аерогриль і підсмажуємо 5 хвилин, сіль і перець за смаком. Смачного!