Мариновані огірки з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Мариновані огірки з кропом завжди потрібні в кулінарії і як закуска і як інгредієнт. Є багато рецептів маринування огірків, я кожен раз відчуваю нові рецепти. Ось один з них.
Мариновані огірки з кропом можна зберігати в холодильнику два місяці або закатати для більш тривалого зберігання герметичною кришкою. Що цікавого в цьому рецепті? На мій погляд присутність лимона дає деякий тонкий смак і дуже цікаво, що всередині огірочка знаходиться гілочка кропу. Розсіл з води, солі, цукру потрібно закип'ятити і охолодивши, додати оцет. Огірки заливайте холодним розсолом. Чекайте два тижні, прибравши банки з маринованими огірками з кропом в темне місце. Успіхів і приємного апетиту!
- Огірок - 3 кілограма
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Склянка
- Лимон - 2 штуки
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Часник - 2 штуки
Маленькі огірки підібрати і помити.
Лимони нарізати шматочками, часник почистити, кріп розібрати на гілочки.
Огірочки порізати на 4 частини, але не до кінця.
Вкласти в огірочки кріп.
Огірки щільно укласти в банки з лимонами і часником і залити холодним розсолом.
Огірки закрити кришкою і прибрати на 14 днів.
Готові огірки можна зберігати в холодильнику до двох місяців.