Мариновані маслюки з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви погостріше? Тоді вам обов'язково потрібно приготувати мариновані маслюки з гірчицею. Гриби мають приємний гостро-солонуватий смак і швидко "винищуються" зі столу!
До вашої уваги класичний рецепт приготування маринованих маслюків з гірчицею. Консервація виходить досить гострою, так що не захоплюйтеся гірчицею, а якщо боїтеся занадто гострого смаку грибів - зменшите кількість гірчиці до 1-2 ст. L. Мариновані маслюки прекрасно зберігаються в погребі чи холодильнику. Гарного вам дня!
- Масло - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Цукор - За смаком
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка (на літр)
- Часник - За смаком
Маслюки очищаємо і промиваємо, потім відварюємо в підсоленій воді з крапелькою оцту протягом 15 хвилин.
Щоб приготувати маринад: з'єднуємо воду, сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист і гірчицю. Варимо 5 хвилин, в кінці додаємо оцет.
На дно стерилізованих банок кладемо пару зубчиків часнику, потім викладаємо грибочки і заливаємо їх зверху маринадом. Закриваємо кришкою.
Зберігати в холодильнику. Смачного!