Маринована капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Маринована капуста з морквою - прекрасна закуска на кожен день або ж до святкового столу, як варіант. Готується дуже просто і прекрасно зберігається в холодильнику. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування маринованої капусти з морквою. Дрібно наріжте всі зазначені овочі, потім залийте їх маринадом і залиште в холодному місці на 3-4 часу. Зберігайте овочі в скляній банці в холодильнику. Хай щастить!
- Капуста - 1000 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вода кип'ячена - 125 мілілітрів
- Цукор - 60 грам
- Оцет столовий - 5 мілілітрів
- Олія соняшникова - 75 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Дрібно нарізаємо капусту.
Морква трьом на тертці, як на корейській мові.
Тонко наріжте солодкий перець.
Приготуємо маринад. У половині склянки холодної кип'яченої води розчиніть сіль і цукор, додайте масло і оцет.
Змішайте овочі у великій каструлі, додайте часник, пропущений через прес.
Заливаємо овочі холодним маринадом. Ретельно перемішуємо. Зверху кладемо тарілку і ставимо якийсь вантаж. Ставимо капусту на кілька годин у холодне місце.
Через 3-4 годину, все буде готово! Зберігайте овочі в скляній банці, в холодильнику. Смачного!