Маринована капуста з маслом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 хв.
Простий, недорогий і смачний салат з маринованою капустою. Він прекрасно буде виглядати як на сімейній вечері, так і на святковому застіллі. Беріть рецепт на озброєння.
Опис приготування:
Як подати мариновану капусту? дивіться рецепт. Поріжте цибулю, перець, кріп і яблуко. Змішайте їх зі злегка віджатою капустою. Рясно полийте олією і подайте на стіл. Смачного!
- Маринована капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
Візьміть мариновану капусту. Можна трохи віджати зайвий сік.
Поріжте цибулю, розділіть його на кільця і додайте до капусти.
Туди ж відправте порізану невеликими шматочками перець.
А також - кріп і яблуко. Перемішайте, рясно полийте олією і подавайте на стіл.