Рецепт Манти з морквою фото

Манти з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Птах , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Легкі, але поживні манти з морквою сподобаються і дорослим, і маленьким. Записуємо прямо зараз рецепт приготування мант з морквою!

Опис приготування:

Манти дуже універсальне блюдо, і готувати його можна з різною начинкою. Якщо не хочете жирних мант, тоді пропоную приготувати їх з курячого філе. А морква додасть кольору, смаку і вітаміном - дуже здорове блюдо вийде, приготоване на пару. Для приготування мант з моркви я ще трохи м'яса з гомілки брала, але це необов'язково.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Філе - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Гомілка куряча - 1 штука
манти з морквою - фото крок 1
Замісити тісто з яйця, борошна, води і солі. Тісто виходить дуже еластичним, ідеально для мант. Даємо постояти, поки фарш робимо.
манти з морквою - фото крок 2
Прокрутіть в блендері або м'ясорубці курку, подрібніть цибулю і моркву. Все перемішайте і додайте спецій. Раджу додати мускатний горіх.
манти з морквою - фото крок 3
Розкачуємо тісто, ріжемо на квадратики. Викладаємо фарш.
манти з морквою - фото крок 4
Ліпимо манти конвертиком. Змащуємо поверхню мантоварки злегка вершковим маслом. Викладаємо манти і варимо годинку, до готовності.
манти з морквою - фото крок 5
Готові манти з морквою подаємо прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти