Манти з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Легкі, але поживні манти з морквою сподобаються і дорослим, і маленьким. Записуємо прямо зараз рецепт приготування мант з морквою!
Опис приготування:
Манти дуже універсальне блюдо, і готувати його можна з різною начинкою. Якщо не хочете жирних мант, тоді пропоную приготувати їх з курячого філе. А морква додасть кольору, смаку і вітаміном - дуже здорове блюдо вийде, приготоване на пару. Для приготування мант з моркви я ще трохи м'яса з гомілки брала, але це необов'язково.
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Філе - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Гомілка куряча - 1 штука
Замісити тісто з яйця, борошна, води і солі. Тісто виходить дуже еластичним, ідеально для мант. Даємо постояти, поки фарш робимо.
Прокрутіть в блендері або м'ясорубці курку, подрібніть цибулю і моркву. Все перемішайте і додайте спецій. Раджу додати мускатний горіх.
Розкачуємо тісто, ріжемо на квадратики. Викладаємо фарш.
Ліпимо манти конвертиком. Змащуємо поверхню мантоварки злегка вершковим маслом. Викладаємо манти і варимо годинку, до готовності.
Готові манти з морквою подаємо прямо з печі. Смачного!